Billig scooter

Billige scooter-forhandlere

Er du på udkig efter en scooter på nettet, så er der penge at spare. Du kan finde dig en billig scooter via denne side og vores sammenligning af forhandlere af scootere i Danmark. Desuden kan du her på siden finde relevante informationer om scootere for dig, som skal ud og investere.

Sammenligningen af scooter-forhandlere finder du nedenfor. Den er organiseret således, de billigeste forhandlere står øverst på listen, og så bliver de dyrere nedad.

Placeringen af forhandlerne baserer sig på input fra besøgende her på siden. Alle har mulighed for at markere hvilke scooter-forhandlere, de synes, kan levere en billig scooter og hvilke forhandlere, der ikke kan levere en billig scooter. Markeringen sker ved at trykke på ikonerne med tommelfinger op og ned. Vi samler informationerne og bruger dem til at sammensætte listen med. Dermed bliver det nemt for dig at finde de forhandlere, som det bedst kan betale sig at forhøre sig hos, hvis du skal finde en scooter til billige penge.

Billige scooter-forhandlere

CityScooter

Billige scooter-forhandlere! CityScooter er vurderet af forbrugerne som den billigste af de nævnte scooter-forhandlere.

Speed-Up

Find billige scooter-forhandlere her! Speed-Up er bedømt som den næstbilligste på listen over scooter-forhandlere.

Scooter-hjørnet

Billige scooter-forhandlere får du hos Scooter-hjørnet. De er vurderet som den tredie billigste af de nævnte scooter-forhandlere.

BilligScooter

BilligScooter er den fjerde billigste af de viste scooter-forhandlere.

Scoot

Scoot har middel billige scooter-forhandlere. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

Scooter-Shoppen

Scooter-Shoppen er bedømt som gennemsnitlige, hvad angår billige scooter-forhandlere.

Scootergården

Scootergården er vurderet som knap så billige, hvad angår billige scooter-forhandlere. De ovenstående scooter-forhandlere er billigere.

Geely

Geely er vurderet som knap så billige, hvad angår billige scooter-forhandlere. De ovenstående scooter-forhandlere er billigere.

Sayjes

Sayjes er ikke vurderet af forbrugerne som billige.

Scooter 30 og 45

Der er to forskellige typer af scootere: Scooter 30 og scooter 45, også kaldet knallert 30 og knallert 45. Vi beskriver her forskellen på de forskellige typer:
  • Scooter 30: Må højst køre 30 km/t. 16-18-årige med knallertkørekort og alle over 18, må køre en scooter 30. En scooter 30 skal køre på cykelstien.
  • Scooter 45: Må højst køre 45 km/t. Må kun køres af personer med kørekort til bil eller motorcykel som minimum. En scooter 45 skal køre på vejen, også selv om der er cykelsti og skal følge de almene færdselsregler.

Forsikring

Vær opmærksom på, at man til alle køretøjer som minimum skal have en ansvarsforsikring. Du finder hjælp til billige forsikringsselskaber her på hjemmesiden. Husk at registreringspligtige køretøjer skal have en forsikring, inden der kan udleveres nummerplade til køretøjet.