Billig vaskemaskine

Billige forhandlere af vaskemaskiner

På denne side finder du informationer om vaskemaskiner. Vi har samlet informationer, der kan være interessante for personer, der er på udkig efter en vaskemaskine, idet der er forskellige egenskaber ved vaskemaskiner, man skal være opmærksom på for at finde en god, billig vaskemaskine, der passer til ens behov.

Nedenfor på siden sammenligner vi forhandlere af vaskemaskiner. Vi foretager en prismæssig sammenligning, så du har mulighed for nemt at finde dig en billig forhandler af vaskemaskiner og der igennem forhåbentlig en billig vaskemaskine.

Prissammenligningen er organiseret på baggrund af informationer fra brugere, som har mulighed for at give input til hvilke forhandlere, der er billige og hvilke, der er dyre. Vi opsamler disse informationer og præsenterer dem for dig.

Billige forhandlere af vaskemaskiner

Elgiganten

Billig vaskemaskine! Elgiganten er vurderet af forbrugerne som den billigste af de nævnte forhandlere af vaskemaskiner.

Hvidevarebutikken

Find billig vaskemaskine her! Hvidevarebutikken er bedømt som den næstbilligste på listen over forhandlere af vaskemaskiner.

Wupti

Billig vaskemaskine får du hos Wupti. De er vurderet som den tredie billigste af de nævnte forhandlere af vaskemaskiner.

Punkt1

Punkt1 er den fjerde billigste af de viste forhandlere af vaskemaskiner.

Fleggaard

Fleggaard er bedømt som gennemsnitlige, hvad angår billig vaskemaskine.

Silvan

Silvan har middel billig vaskemaskine. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

Happii

Happii er vurderet som knap så billige, hvad angår billig vaskemaskine. De ovenstående forhandlere af vaskemaskiner er billigere.

WhiteAway

WhiteAway er ikke i toppen over billig vaskemaskine. Flere forhandlere af vaskemaskiner er vurderet som billigere.

Snehvide

Snehvide er ikke vurderet af forbrugerne som billige.

Prisminister

Det er tvivlsomt om Prisminister har billig vaskemaskine. Forbrugerne har ikke vurderet dem som billige.

Spar 30

Spar 30 er ikke vurderet af forbrugerne som værende billige.

Vaskeevne, centrifugeringsevne og energiforbrug

De 3 klassifikationer du skal være opmærksom på, og som kan bruges til at sammenligne vaskemaskinerne er:
  • Vaskeevne: Angiver hvor tilfredsstillende vaskeresultatet bliver.
  • Centrifugeringsevne: Angiver hvor godt maskinen kan centrifugere, dvs. udskille vandet fra vasketøjet.
  • Energiforbrug: Angiver hvor god vaskemaskinen er til at udnytte strømmen.
De 3 klassifikationer spænder fra A til G, hvor A er bedst. Der findes et tillæg til klassifikationen, hvor der kobles plusser på bogstaverne for at indikere en forbedring. Fx. er A+ bedre end A.

Modeller

Der er flere store producenter af vaskemaskiner. De mest kendte og udbredte danske modeller er: AEG, Asko, Blomberg, Bosch, Brandt, Candy, Electrolux, Gorenje, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool og Zanussi

De enkelte producenter har modeller i forskellige prislejer; de har deres billige vaskemaskiner og dyre vaskemaskiner, og der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vigtigst er at finde en forhandler, hvor man får mest vaskemaskine for pengene.

Frontbetjent eller topbetjent

Der er to forskellige indretninger af vaskemaskiner. Den ene er frontbetjent, hvor lågen åbnes fra fronten, og vaskecylinderen ligger ned. Den anden er topbetjent, hvor lågen åbnes oppefra, og cylinderen enten kan være oprejst eller ligge ned. Valget af vaskemaskine-type, bør bero på placeringen af vaskemaskinen. Til nogle indretninger med begrænset, omgivende plads, kan en topbetjent maskine være praktisk.

Vaske-/tørremaskine - kombivaskemaskine

Hvis du har begrænset plads og gerne vil have muligheden for både at vaske og tørretumble, er det muligt at købe en såkaldt vaske-/tørremaskine - også kaldet en kombimaskine. Disse maskiner kombinerer vaskemaskine og tørretumbler i en og samme maskine.

Man skal dog huske på, at disse maskiner med få undtagelser ikke kan vaske og tørre i en arbejdsgang, med mindre vaskemængden nedsættes.

Hvor tit vasker du?

Det er forskelligt, hvor ofte og hvor meget vi vasker. I børnefamilier er der ofte meget vasketøj, der skal vaskes, og dette bør man tænke på, når man køber vaskemaskine. Vasker du meget, så kan det anbefales at købe en vaskemaskine med stor kapacitet (de fås på 8kg og opefter). Ligeledes kan det sandsynligvis svare sig at købe en vaskemaskine af god kvalitet, da den skal vaske så tit.

Programmer

Inden du vælger en maskine, så husk at undersøge om den har de programmer, du ønsker at kunne vaske på. Der findes mange forskellige programmer, men overvej hvilke der er vigtige for dig og kontroller, at vaskemaskinen har disse. Lad dig derimod ikke forblænde af, at maskinen har en stor mængde programmer, du alligevel aldrig får brug for.