Billig vaskemaskine - billige forhandlere af vaskemaskiner

Billig vaskemaskine

På denne side finder du informationer om vaskemaskiner. Vi har samlet informationer, der kan være interessante for personer, der er på udkig efter en vaskemaskine, idet der er forskellige egenskaber ved vaskemaskiner, man skal være opmærksom på for at finde en god, billig vaskemaskine, der passer til ens behov.

Nedenfor på siden sammenligner vi forhandlere af vaskemaskiner. Vi foretager en prismæssig sammenligning, så du har mulighed for nemt at finde dig en billig forhandler af vaskemaskiner og derigennem forhåbentlig en billig vaskemaskine.

Prissammenligningen er organiseret på baggrund af informationer fra forbrugere. Forbrugerne er dem, der har erfaring med køb af vaskemaskine hos forhandlerne. Vi lader forbrugerne give input til hvilke forhandlere, der er billige og hvilke, der er dyre. Vi opsamler disse informationer og præsenterer dem for dig.

Du har også mulighed for at give din mening eller erfaring til kende og dermed hjælpe andre forbrugere på vej til en billig vaskemaskine. Du giver dit input ved at trykke på ikonet med tommelfinger op og ned. Trykker du tommelfinger op ud for en given forhandler, da registrerer du, at denne forhandler er billig, og at man her kan finde en billig vaskemaskine. Trykker du tommelfinger ned, angiver du, at forhandleren er dyr og at man skal være heldig for at finde en billig vaskemaskine hos dem.

Modeller

Der er flere store producenter af vaskemaskiner. De mest kendte og udbredte danske modeller er: AEG, Asko, Blomberg, Bosch, Brandt, Candy, Electrolux, Gorenje, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool og Zanussi

De enkelte producenter har modeller i forskellige prislejer; de har deres billige vaskemaskiner og dyre vaskemaskiner, og der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vigtigst er at finde en forhandler, hvor man får mest vaskemaskine for pengene.

Billige forhandlere af vaskemaskiner

Elgiganten

Billig vaskemaskine! Elgiganten er vurderet af forbrugerne som den billigeste af de nævnte forhandlere af vaskemaskiner.

 
 
 
 
 

Punkt1

Find billig vaskemaskine her! Punkt1 er bedømt som den næst-billigeste på listen over forhandlere af vaskemaskiner.

 
 
 
 
 

Hvidevarebutikken

Billig vaskemaskine får du hos Hvidevarebutikken. De er vurderet som den tredie billigeste af de nævnte forhandlere af vaskemaskiner.

 
 
 
 
 

WhiteAway

WhiteAway er den fjerde billigeste af de viste forhandlere af vaskemaskiner.

 
 
 
 
 

Silvan

Silvan er bedømt som gennemsnitlige, hvad angår billig vaskemaskine.

 
 
 
 
 

Fleggaard

Fleggaard er bedømt som gennemsnitlige, hvad angår billig vaskemaskine.

 
 
 
 
 

Wupti

Wupti er ikke i toppen over billig vaskemaskine. Flere forhandlere af vaskemaskiner er vurderet som billigere.

 
 
 
 
 

Happii

Happii er vurderet som knap så billige, hvad angår billig vaskemaskine. De ovenstående forhandlere af vaskemaskiner er billigere.

 
 
 
 
 

Super hvidevarer

Det er tvivlsomt om Super hvidevarer har billig vaskemaskine. Forbrugerne har ikke vurderet dem som billige.

 
 
 
 
 

Spar 30

Det er tvivlsomt om Spar 30 har billig vaskemaskine. Forbrugerne har ikke vurderet dem som billige.

 
 
 
 
 

Snehvide

Snehvide er ikke bedømt som billige.

 
 
 
 
 

Powershoppen

Powershoppen er ikke vurderet af forbrugerne som billige.

 
 
 
 
 

Prisminister

Prisminister er i bunden af listen over billig vaskemaskine.

 
 
 
 
 

Hvor tit vasker du?

Det er forskelligt, hvor ofte og hvor meget vi vasker. I børnefamilier er der ofte meget vasketøj, der skal vaskes, og dette bør man tænke på, når man køber vaskemaskine. Vasker du meget, så kan det anbefales at købe en vaskemaskine med stor kapacitet (de fås på 8kg og opefter). Ligeledes kan det sandsynligvis svare sig at købe en vaskemaskine af god kvalitet, da den skal vaske så tit.

Programmer

Inden du vælger en maskine, så husk at undersøge om den har de programmer, du ønsker at kunne vaske på. Der findes mange forskellige programmer, men overvej hvilke der er vigtige for dig og kontroller, at vaskemaskinen har disse. Lad dig derimod ikke forblænde af, at maskinen har en stor mængde programmer, du alligevel aldrig får brug for.
Opdatering af informationer
Vi forsøger at holde oversigten opdateret med de aktuelle og relevante aktører inden for vaskemaskine, men hvis du mener, der mangler en væsentlig aktør, eller der er en aktør på listen, som ikke længere er relevant så giv os besked, så vi kan holde listen frisk og up-to-date.

Vaskeevne, centrifugeringsevne og energiforbrug

De 3 klassifikationer du skal være opmærksom på, og som kan bruges til at sammenligne vaskemaskinerne er:
  • Vaskeevne: Angiver hvor tilfredsstillende vaskeresultatet bliver.
  • Centrifugeringsevne: Angiver hvor godt maskinen kan centrifugere, dvs. udskille vandet fra vasketøjet.
  • Energiforbrug: Angiver hvor god vaskemaskinen er til at udnytte strømmen.
De 3 klassifikationer spænder fra A til G, hvor A er bedst. Der findes et tillæg til klassifikationen, hvor der kobles plusser på bogstaverne for at indikere en forbedring. Fx. er A+ bedre end A.

Frontbetjent eller topbetjent

Der er to forskellige indretninger af vaskemaskiner. Den ene er frontbetjent, hvor lågen åbnes fra fronten, og vaskecylinderen ligger ned. Den anden er topbetjent, hvor lågen åbnes oppefra, og cylinderen enten kan være oprejst eller ligge ned. Valget af vaskemaskine-type, bør bero på placeringen af vaskemaskinen. Til nogle indretninger med begrænset, omgivende plads, kan en topbetjent maskine være praktisk.

Vaske-/tørremaskine - kombivaskemaskine

Hvis du har begrænset plads og gerne vil have muligheden for både at vaske og tørretumble, er det muligt at købe en såkaldt vaske-/tørremaskine - også kaldet en kombimaskine. Disse maskiner kombinerer vaskemaskine og tørretumbler i en og samme maskine.

Man skal dog huske på, at disse maskiner med få undtagelser ikke kan vaske og tørre i en arbejdsgang, med mindre vaskemængden nedsættes.

Relaterede kategorier

Der er kategorier her på hjemmesiden som er relateret til vaskemaskine: