Billig GPS

Billige GPS forhandlere

Vi har undersøgt området for salg af GPS på nettet i Danmark, og har udarbejdet en sammenligning af prisniveauet for de forskellige GPS forhandlere. Denne prissammenligning kan du finde her på siden, længere nede.

Prissammenligningen baserer sig på input fra forbrugere og besøgende, der har vurderet de GPS forhandlere, som de har kendskab til. Du kan også vurdere GPS forhandlere, som du har kendskab til. Ved at vurdere GPS forhandlerne kan du være med til at hjælpe andre på vej til en billig GPS.

Billige GPS forhandlere

Elgiganten

Billig GPS! Elgiganten er vurderet af forbrugerne som den billigste af de nævnte GPS forhandlere.

Fujitsu

Find billig GPS her! Fujitsu er bedømt som den næstbilligste på listen over GPS forhandlere.

Wupti

Billig GPS får du hos Wupti. De er vurderet som den tredie billigste af de nævnte GPS forhandlere.

Komplett

Komplett er den fjerde billigste af de viste GPS forhandlere.

Happii

Happii har middel billig GPS. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

PIXmania

PIXmania har middel billig GPS. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

Pioneer

Pioneer er vurderet som knap så billige, hvad angår billig GPS. De ovenstående GPS forhandlere er billigere.

BilligGPS

BilligGPS er ikke i toppen over billig GPS. Flere GPS forhandlere er vurderet som billigere.

Expert

Expert er ikke bedømt som billige.

Dansk Datasalg

Det er tvivlsomt om Dansk Datasalg har billig GPS. Forbrugerne har ikke vurderet dem som billige.

Gode råd om GPS

GPS'erne har kort indbygget, og det er forskelligt, hvor meget de dækker. Nogle kort dækker Danmark, mens andre kort dækker hele Europa. Køb ikke mere end du har brug for. Der er ingen grund til at købe en GPS med kort over hele Europa, hvis du ikke kommer til at bruge det. Så gør det derfor klart for dig selv, hvor du kommer til at bruge GPS'en.

Et andet råd er at købe GPS'en i god tid, inden du skal bruge den for alvor (fx. til kør-selv ferien). Fordelen ved at købe GPS'en i god tid er, at du kan nå at vænne dig til apparatet og eksperimentere med det i omgivelser, som du allerede kender.

GPS kortet

En GPS leveres med tilhørende kort. Kortet kan ofte opgraderes, men det koster penge at få opdateret kortet. Når du køber GPS, bør du sikre dig, at kortet som medfølger er up-to-date. Up-to-date i denne sammenhæng betyde,r at kortet ikke bør være mere end 2 år gammelt.

Traffic Message Channel

TMC (Traffic Message Channel) er et system, hvor GPS'en modtager informationer om trafiksituationen i det område, du skal køre. TMC-teknologien tilbyder at lægge en alternativ rute, hvis der opstår kø eller lignende situationer, som forsinker din ankomst.

TMC har ikke vist sit fulde potentiale i Danmark endnu, men i udlandet (fx. Tyskland) fungerer TMC ret godt. Så planlægger du at anvende din GPS alene i Danmark, så skal det ikke være pga. TMC, du vælger model. Planlægger du at anvende GPS'en i udlandet, så vil TMC imidlertid være en god og brugbar feature.