Billig GPS - billige GPS forhandlere

Billig GPS

Vi har undersøgt området for salg af GPS på nettet i Danmark, og har udarbejdet en sammenligning af prisniveauet for de forskellige GPS forhandlere. Denne prissammenligning kan du finde her på siden, længere nede.

Prissammenligningen baserer sig på input fra forbrugere og besøgende, der har vurderet de GPS forhandlere, som de har kendskab til. Du kan også vurdere GPS forhandlere, som du har kendskab til. Det gøres ved at trykke på ikonerne med tommelfingrene. Hvis du mener, at en forhandler er billig, trykker du tommelfinger op. Hvis du mener, forhandleren er dyr, trykker du i stedet tommelfinger ned. Ved at vurdere GPS forhandlerne kan du være med til at hjælpe andre på vej til en billig GPS.

Gode råd om GPS

GPS'erne har kort indbygget, og det er forskelligt, hvor meget de dækker. Nogle kort dækker Danmark, mens andre kort dækker hele Europa. Køb ikke mere end du har brug for. Der er ingen grund til at købe en GPS med kort over hele Europa, hvis du ikke kommer til at bruge det. Så gør det derfor klart for dig selv, hvor du kommer til at bruge GPS'en.

Et andet råd er at købe GPS'en i god tid, inden du skal bruge den for alvor (fx. til kør-selv ferien). Fordelen ved at købe GPS'en i god tid er, at du kan nå at vænne dig til apparatet og eksperimentere med det i omgivelser, som du allerede kender.

Billige GPS forhandlere

Fujitsu

Billig GPS! Fujitsu er vurderet af forbrugerne som den billigeste af de nævnte GPS forhandlere.

 
 
 
 
 

Elgiganten

Find billig GPS her! Elgiganten er bedømt som den næst-billigeste på listen over GPS forhandlere.

 
 
 
 
 

Happii

Billig GPS får du hos Happii. De er vurderet som den tredie billigeste af de nævnte GPS forhandlere.

 
 
 
 
 

PIXmania

PIXmania er den fjerde billigeste af de viste GPS forhandlere.

 
 
 
 
 

BilligGPS

BilligGPS har middel billig GPS. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

 
 
 
 
 

Pioneer

Pioneer har middel billig GPS. De er ikke bedømt som de billigste, men heller ikke de dyreste.

 
 
 
 
 

Expert

Expert er vurderet som knap så billige, hvad angår billig GPS. De ovenstående GPS forhandlere er billigere.

 
 
 
 
 

Wupti

Wupti er ikke i toppen over billig GPS. Flere GPS forhandlere er vurderet som billigere.

 
 
 
 
 

Komplett

Komplett er ikke vurderet af forbrugerne som billige.

 
 
 
 
 

Dansk Datasalg

Det er tvivlsomt om Dansk Datasalg har billig GPS. Forbrugerne har ikke vurderet dem som billige.

 
 
 
 
 

Opdatering af informationer
Vi forsøger at holde oversigten opdateret med de aktuelle og relevante aktører inden for GPS, men hvis du mener, der mangler en væsentlig aktør, eller der er en aktør på listen, som ikke længere er relevant så giv os besked, så vi kan holde listen frisk og up-to-date.

GPS kortet

En GPS leveres med tilhørende kort. Kortet kan ofte opgraderes, men det koster penge at få opdateret kortet. Når du køber GPS, bør du sikre dig, at kortet som medfølger er up-to-date. Up-to-date i denne sammenhæng betyde,r at kortet ikke bør være mere end 2 år gammelt.

Traffic Message Channel

TMC (Traffic Message Channel) er et system, hvor GPS'en modtager informationer om trafiksituationen i det område, du skal køre. TMC-teknologien tilbyder at lægge en alternativ rute, hvis der opstår kø eller lignende situationer, som forsinker din ankomst.

TMC har ikke vist sit fulde potentiale i Danmark endnu, men i udlandet (fx. Tyskland) fungerer TMC ret godt. Så planlægger du at anvende din GPS alene i Danmark, så skal det ikke være pga. TMC, du vælger model. Planlægger du at anvende GPS'en i udlandet, så vil TMC imidlertid være en god og brugbar feature.

Relaterede kategorier

Der er kategorier her på hjemmesiden som er relateret til GPS: